alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Nål till pickup

  • Nål till pickup
  • Nål till pickup
  • Nål till pickup
  • Nål till pickup
Ortofon Stylus 10.

200 kr.
Billigast jag hittar ny kostar 590 kr på Ljudkällan.

Ortofon Stylus 10 är en ersättningsnål med en elliptisk nålslipning. OM-serien har funnits på marknaden i över 3 decennier och är bland de bästsålda pickuperna på marknaden. Den här nålen passar till bl.a. Super OM och OM-serien, men kan även vara en uppgradering till en OM5E-pickup som sitter förmonterad på en skivspelare. Man byter då endast ut själva nålen och får ett hörbart bättre ljud. Snabbt och enkelt.

Frekvensomfång: 20-24.000 Hz
Elliptisk nålslipning
Rekommenderat nåltryck på 1.5 gram

Danska Ortofon´s OM-serie har funnits på marknaden i över 30 år. Idag har man valt att sluta tillverka nyproducerade pickuper, då den ersättande 2M-serien sett dagens ljus. Men då det finns en otrolig mängd användare världen runt med OM-pickuper, så finns originalnålarna ännu till förfogande - tillverkade i Danmark.

Stylus 10 passar till följande pickuper:
Super OM 10, OM 10, OMP-mount 10, OMBulk 10, OMT 10, LM 10, Concorde 10, Concorde EC 10, TM 10H, LMB 12, SMB 12, LMA 12, Concorde STD, Dual ULM 65E, Dual ULM 66E.
7 mars

Norrköpingtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information