Vandrarhem i Norrköping

Vandrarhem i Norrköping - Tallbackens Gård & Vandrarhem - ett helårsöppet vandrarhem & budget hotell. Tallbackens Gård & Vandrarhem ligger i Svärtinge, en mil utanför Norrköping. Övernatta här och ha nära till Kolmårdens djurpark. Boka billiga & prisvärda rum på vandrarhemmet redan idag!

Vandrarhem Norrköping | Tallbackens Gård & Vandrarhem

Välkommen till
Tallbackens Gård & Vandrarhem

Tallbackens Gård & Vandrarhem i Svärtinge, en mil utanför Norrköping är ett helårsöppet vandrarhem och budget hotell. Med totalt 60 bäddar fördelade på tre och fyrbäddsrum. På Tallbackens gård & Vandrarhem har alla dusch och wc på rummen, samt direktutgång till uteplats med egen utemöbel. Barnvänlig miljö och trevliga omgivningar nära till Kolmårdens djurpark, flera olika golfbanor, bad och många andra utflyktsmål.


Våra rum
Våra rum är nyrenoverade med egen dusch och toalett, även parkering och fritt WiFi ingår.

Våra kök
På Tallbackens Gård & Vandrarhem finns 2 nyrenoverade kök. Renoverade så sent som november 2017. Tillgång till diskmaskin, kylskåp och frys. Samt allt övrigt du behöver i ett självhushåll.

Lounge/matsal
Stort ljust sällskapsrum och matsal där du kan titta på TV, eller äta frukost och middag. I loungen kan du med tillgång till fri Wifi planera ditt besök på ex. Kolmårdens djurpark eller besök i Norrköping.

Husdjur
För dig som vill ha med dig ditt husdjur har vi ordnat ett eget boende: Gillestugan på gården. Stugan som ligger på Tallbackens Gård och vandrarhems gård har 4 bäddar. Där går det bra att ha med sig ”din bästa vän”.

WiFi
Vi har dragit in helt ny fiber på 1000/1000 Mbit/s till Tallbackens Gård och Vandrarhem, som du kan utnyttja helt fritt på hela anläggningen.

Mat
På gården till Tallbackens Gård och Vandrarhem finns Svärtinge Pizzeria. På menyn finns Pizza, kebab och sallader. Pizzerian har öppet till 21.00

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information