Mopedbil Norrköping

Intresserad av att köpa en mopedbil? Då ska du kontakta oss på Salles i Norrköping! I sortimentet har vi mer än mopedbilar: ATV, Barn ATV, ATV-vagnar, ATV-tillbehör, Mopeder, El Mopeder, Mc Scooter, Scooter, Elbil, Spa Bad, Hjullastare, Båtar, Minigrävare, Arbetsfordon, Snöslunga. Kontakta oss på Salles i Norrköping!

Mopedbil Norrköping | Salles

Välkommen till Salles!

Salles importerar direkt från Kina & USA. I vårt sortiment har vi ATV, Barn ATV, ATV-vagnar, ATV-tillbehör, Mopeder, El Mopeder, Mc Scooter, Scooter, Elbil, Spa Bad, Hjullastare, Båtar, Minigrävare, Arbetsfordon, Snöslunga med tillbehör av högsta kvalitet. Reservdelar finns i lager.

Vi har lärt oss vad som fungerar och inte fungerar och de varumärken vi väljer att samarbeta med är trygga aktörer som vi kan känna oss säkra på kommer att finnas kvar på marknaden. Detta är för att du som kund skall känna dig säker på att du ska få lika bra service vare sig du väljer att köpa ett nytt eller begagnat fordon av Salles Import.


Öppettider
Vardagar 9-18 • Lördagar 10-16 • Söndagar Stängt

 

Kontakt
Salles MC- Import & Bilvård AB

Fjärilsgatan 59, 603 61 Norrköping
Tel. 011 – 31 11 30
Mobil. 073 – 535 54 92

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information