Friskvård Norrköping

Välkomna till C.Oppäng Fot & Hälsa i Norrköping! Jag erbjuder: friskvård, medicinsk fotvård, vanlig fotvård, massage, friskvårdsmassage, spa behandlingar m.m. Kontakta C.Oppäng Fot & Hälsa i Norrköping och boka din tid redan idag!

Friskvård Norrköping | C.Oppäng Fot & Hälsa

Välkomna till C.Oppäng Fot & Hälsa

Om du har besvär i dina fötter eller behöver massage eller en skön stund av avkoppling med någon av mina spa behandlingar har du hittat rätt.

 

Tjänster jag erbjuder 


Medicinsk Fotvård
Behandlingen inleds med ett fotbad, därefter avlägsnas tex förhårdnader, liktorn och vårtor mm. Naglarna fixas till genom klippning, sliparner tjocka naglar (kartnaglar), nageltrång. Ser över nagelsvamp + fotsvamp. Avslutas med fotmassage i mån av tid.

Vanlig Fotvård
Inleds med ett avkopplande fotbad. Därefter avlägsnar man förhårdnader. Fixar till naglarna genom att klippa, fila och slipa dem. Avslutas med en skön fotmassage. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).

Massage
Inleds med en massage på rygg, axlar och nacke. Fötterna får ett avkopplande fotbad. Därefter skrubbas fötterna och filas. Avslutas med en skön fotinpackning, därefter massage på underben och fötter. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).

Friskvårdsmassage
Här får du en massage som har fokus på fot och underben. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).

Spa-Behandlingar
I avslappningsmassagen går man inte ner på de djupa musklerna utan mer på de ytliga. Om man inte har provat massage förut, kan detta var något att prova först. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).

Med vänlig hälsning / Cecilia Oppäng Fotterapeut, friskvårdsmassör, spa terapeut

Medlem i Fotterapeut förbundet.
Återförsäljare för Maria Åkerberg.
Återförsäljare för Fotspecialisten.

Tel. 0708-630926 
Adress. Hantverkaregatan 51, 602 45 Norrköping

Klicka här & boka tid!

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information