alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Säljes hela säsong 2 av Futurama på DVD

Säljes hela säsong 2 av Futurama på DVD

Hej!
Önskar sälja Futurama säsong 2 på DVD.
Begagnad i bra skick.

"DVD - Futurama: Säsong 2
Tecknad TV-serie med Billy West och Katey Sagal.

En ung och helt ordinär person, Fry, vars liv i det 20:e århundradet inte infriat förväntningarna, hamnar tusen år in i framtiden. Precis som nu är livet en komplex blandning av underbart och hemskt och där det fortfarande går att skratta åt det som händer, hur vilt och galet det än blir. Mot en bakgrundsfond av förpestande utomjordingar, odrägliga robotar och strejkande prylar, kämpar folk fortfarande på med vardagslivets och kärlekens alla bekymmer.

Med sin unikt satiriska humor och särpräglade stil har Matt Groening skapat ytterligare en okonventionell, men älskvärd familj. ”Futurama” utforskar den mänskliga existensens alla glädjeämnen och svårigheter, inklusive en del problem vi inte behöver oroa oss för än. Som till exempel vad man gör när mobiltelefonimplantatet i tumnageln börjar slå fel nummer. Och trots att serien säger mycket om vår tid är den mer, än något annat, en hyllning till framtiden i dess mest vildvuxna skepnad"

Tack i förhand
Mvh
50 kr29 april

Norrköpingtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information